Seturi Portelan Vechi si Retro

TarguldeAntichitati.ro

Există mai multe tipuri de porțelan care sunt considerate valoroase din diferite motive. Unul dintre cele mai valoroase tipuri de porțelan este porțelanul de Meissen, care a fost produs în Germania începând din 1710. Acest porțelan este cunoscut pentru finisajul său delicat, precizia detaliilor și calitatea superioară a ceramicii. Porțelanul de Meissen este, de asemenea, cunoscut pentru ornamentele sale complexe și tematicile artistice, care au inclus animale, flori și personaje istorice. O altă marcă de porțelan valoros este porțelanul Wedgwood, care a fost creat în Anglia în 1759 de Josiah Wedgwood. Wedgwood a fost un pionier în utilizarea unor tehnici moderne de fabricație, cum ar fi utilizarea unui abur și a unui fornaț pentru a se forma piese uniforme. Wedgwood a creat, de asemenea, un număr de diferite tipuri de porțelan, inclusiv porțelanul "Jasper", care este încă apreciat pentru finisajul său mat și ornamentele sale detaliate. Porțelanul Royal Doulton este, de asemenea, un tip valoros de porțelan. A fost creat în 1815 în Anglia și este cunoscut pentru calitatea superioară a ceramicii și pentru ornamentele sale detaliate, care au inclus figurine și vase decorative.
Cele mai valoroase serii de porțelan din magazinele de antichități sunt cele care sunt rare, în stare bună și au o istorie sau o semnificație culturală importantă.
Una dintre cele mai valoroase serii de porțelan este Meissen, care a fost produsă în Germania începând din 1710. Porțelanul Meissen este recunoscut pentru calitatea sa excepțională și pentru decorurile minuțioase și detaliate care sunt adesea realizate manual. Acest porțelan este de asemenea recunoscut pentru marka sa caracteristica, un copac cu două mâini care ține un sul.
O alta serie valoroasa de porțelan este Royal Worcester, care a fost produsă în Anglia începând din 1751. Porțelanul Royal Worcester este recunoscut pentru calitatea sa excepțională și pentru decorurile sofisticate, care sunt adesea realizate manual. Acest porțelan este de asemenea recunoscut pentru marka sa caracteristica, o litere W in forma de spic de grau.
Sèvres, este o alta serie valoroasa de porțelan, care a fost produsă în Franța începând din 1740. Porțelanul Sèvres este recunoscut pentru calitatea sa excepțională și pentru decorurile minuțioase, care sunt adesea realizate manual. Acest porțelan este de asemenea recunoscut pentru marka sa caracteristica, o coroana înconjurată de un inel.
Un alt serie valoroasa de porțelan este Derby, care a fost produsă în Anglia începând din 1750. Porțelanul Derby este recunoscut pentru calitatea sa excepțională și pentru decorurile sofisticate, care sunt adesea realizate manual. Acest porțelan este de asemenea recunoscut pentru marka sa caracteristica, un cap de leu.
În concluzie, cele mai valoroase serii de porțelan din magazinele de antichități sunt cele care sunt rare, în stare bună și au o istorie sau o semnificație culturală importantă. Serii precum Meissen, Royal Worcester, Sèvres, Derby sunt considerate cele mai valoroase si sunt recunoscute pentru calitatea si decorurile minuțioase si sofisticate, care sunt adesea realizate manual.
Magazin de antichitati cumpara, vinde, valorifica si expertizeaza seturile de portela vechi cum ar fi ceainice, cesti, farfurii seturi de masa din porcelan la cel mai bun pret. Vinde sau cumpara portelan vechi pe targuldeantichitati.ro

Adauga Anunt Gratuit !

Vinde sau Cumpara Portelan Vechi sau Retro !

Targul de Antichitati.ro