Obiecte Vechi de Arta - Tablouri Vechi

Vand Tablou / Pictura tuș portret femeie semnat și datat 1939 de Manciulescu dimensiuni 26x20 cm

Laurentiu

Pret : 1000 Lei

Localitate : Bucuresti
Judet : Bucuresti
Vand Tablou tuș portret femeie semnat și datat 1939 de Manciulescu dimensiuni 26x20 cm
tel: 0745092940
email : antichitatibucuresti.ro@gmail.com
https://webieftin.ro/website-ieftin-500-lei

Tablouri si Picturi din tus

Tabloul de tuș portret femeie semnat și datat 1939 de Manciulescu cu dimensiuni de 26x20 cm reprezintă o operă de artă ce poate fi evaluată din multiple perspective, începând de la valoarea estetică și artistică, până la proveniența și istoricul său.
Manciulescu este unul dintre cei mai importanți artiști români, recunoscut pentru lucrările sale din perioada interbelică și postbelică. Lucrările sale sunt cunoscute pentru utilizarea de tehnici avangardiste și pentru reprezentarea modernă a subiectelor tradiționale.
Acest portret de femeie, semnat și datat în 1939, poate fi considerat o operă emblematică a stilului și perioadei artistului. Dimensiunile sale relativ mici sugerează că poate fi un studiu sau schiță pentru o lucrare mai mare, sau poate fi chiar o lucrare în sine.
Din punct de vedere estetic, acest tablou de tuș este remarcabil prin stilul său expresionist și prin folosirea liniei curate și precise. Portretul este simplu și direct, concentrându-se pe expresia fetei și pe trăsăturile caracteristice ale femeii. Stilul artistic este unul modern și sugerează o sensibilitate și o îndemânare în utilizarea tușului.
De asemenea, proveniența și istoricul tabloului pot afecta valoarea sa pe piața de artă. Este important să se verifice autenticitatea semnăturii și a datelor, precum și să se cerceteze proprietatea tabloului și modul în care a fost păstrat și expus de-a lungul timpului.
În ceea ce privește evaluarea valorii financiare a acestui tablou, aceasta poate varia în funcție de cererea de pe piață și de calitatea și autenticitatea lucrării. Este important să se ia în considerare și starea de conservare a tabloului, deoarece aceasta poate afecta valoarea sa.
În concluzie, tabloul de tuș portret femeie semnat și datat 1939 de Manciulescu cu dimensiuni de 26x20 cm este o operă de artă remarcabilă și poate fi evaluat din multiple perspective, începând de la valoarea sa estetică și artistică, până la proveniența și istoricul său. Este important să se acorde atenție tuturor acestor factori atunci când se evaluează sau se vând astfel de lucrări de artă pentru a asigura un preț corect și justificat.
Targul de Antichitati.ro