Termeni si Conditii


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE IN CONTINUARE, IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE ENUMERATE MAI JOS. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE.
Termenii si Conditiile de utilizare prezentate aici se aplica site-ului TarguldeAntichitati.ro (www.targuldeantichitati.ro) administrat de TarguldeAntichitati.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca Termenii si Conditiile prezentate in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa le accepte fara alte limitari sau reserve. TarguldeAntichitati.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

- Datele cerute la inregistrare (nume, localitate, numar telefon, email) sunt cerute strict pentru a ajuta interactiunea dintre vanzator si cumparator
- Aceste date sunt salvate si utilizate pana pentru o perioada nedeterminata acceptata de cactre utilizator la inregistrare, acestea fiind publice (cu exceptia adresei de email, si optional ascunse pentru numarul de telefon la cererea utilizatorului la inregistrare), si devenind inaccesibile la stergerea contului (dar pastrate / arhivate pentru posibile cazuri exceptionale - exemplu fraude)
- Datele personale introduse in descrierea anunturilor (nerespectand regulamentul Antic Shop) indexate de catre parti terte (motoarea de cautare) care apar in continuare pe pagini externale nu pot fi subiecte de plangere impotriva TarguldeAntichitati.ro

INFORMATII PERSONALE

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa TarguldeAntichitati.ro are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata, in urmatoarele scopuri:
a. pentru utilizarea acestor date de catre TarguldeAntichitati.ro in scopuri de vanzari si marketing;
b. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c. pentru posibilitatea de a oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Antic Shop, ar putea prezenta interes pentru client.

PUBLICAREA ANUNTURILOR

Utilizatorii site-ului TarguldeAntichitati.ro isi asuma in totalitate raspunderea pentru continutul anunturilor publicate, precum si pentru interactiunile de orice fel pe site, si declara ca acestea sunt corecte si complete, ca informatiile furnizate pentru informatiile publicate corespund cu realitatea si ca nu incalca drepturile altor utilizatori sau ale unor terte persoane.
Prin trimiterea informatiilor spre publicare catre TarguldeAntichitati.ro, utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termenilor si Conditiilor prezentate, fiind pe deplin de acord ca, in cazul in care nu le respecta intocmai pe acestea, poate sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora.

PROMOVAREA NUDITATII SI CONTINUTULUI SEXUAL

- Este interzisa promovarea continutului sexual si a nuditatii pe pagina TarguldeAntichitati.ro deoarece unele persoane din comunitatea noastra pot fi sensibile la acest tip de continut.
- Pozele cu picturi / tablouri nud vor fi mascate pe partile erotice cu dungi negre pentru a acoperi nuditatea.
-TarguldeAntichitati.ro isi mentine dreptul de a ignora promovare acestor anunturi (chiar promovate prin plata) pe pagina de Facebook respectand termenii si conditiile Facebook.
- TarguldeAntichitati.ro isi mentine dreptul de a sterge aceste anunturi (chiar promovate prin plata) pentru a mentine functionalitatea optima a paginii respectand termenii si conditiile Google.

RECLAMATII

TarguldeAntichitati.ro este un domeniu de gazduire a produselor oferite spre vanzare, fara drept de proprietate asupra acestor produse. Recomandam Cumparatorilor sa solicite toate informațiile necesare de la Proprietarii produselor inainte de a efectua orice plata.
Reclamatiile sau litigiile ulterioare achizițiilor nu implica www.TarguldeAntichitati.ro si se rezolva exclusiv intre Cumparator si Proprietar.


Pentru functinarea corecta a procesului de comenzi vom salva: Numele si prenumele, adresa de email, Judetul si telefonul Dvs.

STERGEREA CONTULUI

Stergerea conturilor create pe site-ul TarguldeAntichitati.ro se realizeaza din meniul "Contul meu" -> "Datele mele" prin inactivarea contului (setarea produselor la status-ul "Vandut" si setarea contului ca "Privat"), prin aceasta modalitate clientul devine inactiv si indisponibil pentru a fi contactat direct de catre vizitatorii site-ului. Antic Shop are dreptul de a pastra informatia prezentata pe pagina de catre clienti pentru a mentine functionarea optima a paginii.

STERGEREA DATELOR PERSONALE

Stergerea datelor personale asociate contului se realizeaza prin trimiterea unei cereri prin Formularul de la Contact mentionand cerera de a se sterge aceste date. ATENTIE! Ne mentinem dreptul de a pastra informatii relevante necesare pentru a depista anumite actiuni frauduloase chiar si retroactiv.

MONUMENTE ISTORICE

Prin LEGEA nr.422 din 18 iulie 2001 privind protejarea monumentelor istorice este stric interzis publicarea unor antichitati care reprezinta Monumentele istorice ce fac parte integrantă din patrimoniul cultural naţional.

SUPRAVEGHEREA CONTINUTULUI

Informatiile continute de acest site (anunturi, mesaje, conversatii, texte) sunt supravegheate de catre Administratia TarguldeAntichitati.ro Administratorii site-ului au drept de a analiza / modera acest continut pentru a garanta functionarea corecta a sistemului si pentru a preveni orice operatiune ilegala. La solicitarea organelor autorizate TarguldeAntichitati.ro are dreptul de a publica acest continut pentru a monitoriza / impiedica orice actiune ilegala.

RASPUNDEREA TarguldeAntichitati.ro

TarguldeAntichitati.ro este raspunzatoare si nu isi asuma nicio obligatie pentru continutul anunturilor postate de catre clienti (utilizatori) pe site-ul www.TarguldeAntichitati.ro
TarguldeAntichitati.ro nu isi asuma in niciun fel raspunderea pentru continutul sau corectitudinea anunturilor publicate de catre utilizatori si nu garanteaza in niciun fel pentru cantitatea, calitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor puse spre vanzare pe site-ul www.TarguldeAntichitati.ro
Site-ul www.TarguldeAntichitati.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai (atat a vanzatorilor, cat si a cumparatorilor) doar cadru in care acestia tranzactioneaza in mod direct produse, conform regulamentului de utilizare a site-ului.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietate TarguldeAntichitati.ro si este reglementat prin legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul site-ului www.TarguldeAntichitati.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronic, fara permisiunea anterioara scrisa a unui reprezentant TarguldeAntichitati.ro

GARANTII SI LIMITARI

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil, si fara o alta garantie. www.TarguldeAntichitati.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, incluzand, dar nelimitandu-se la functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.
TarguldeAntichitati.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
TarguldeAntichitati.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
TarguldeAntichitati.ro nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.
TarguldeAntichitati.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
TarguldeAntichitati.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta conturi / anuturi fara o notificare prealabila a utilizatorilor pentru a garanta functionalitatea mai optima / rapida a paginii.
TarguldeAntichitati.ro nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Site-ul va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

CONDITII COMERCIALE

TarguldeAntichitati.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.
TarguldeAntichitati.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
· esuarea / invalidarea tranzactiei online;
· neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
· date incomplete sau incorecte ale Clientului;
· activitatea Clientului poate produce daune site-ului si a partenerilor;
· livrari consecutiv esuate;
· alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata

In cazul in care clientul a facut o plata din greseala si doreste returnarea banutilor ne poate contacta telefonic sau prin email si ii vom restituii banii.

OBLIGATIILE TarguldeAntichitati.ro

TarguldeAntichitati.ro si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul TarguldeAntichitati.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omitere din partea Utilizatorului.TarguldeAntichitati.ro si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
a. serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b. eventualele defecte vor fi corectate
c. serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia Utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna Utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care acestia o intreprind pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
Sub nicio circumstanta, TarguldeAntichitati.ro nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

UTILIZARE IMPROPRIE SI RASPUNDERI

1. Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale.
Clientul se obliga ca:
a. nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
b. nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciul TarguldeAntichitati.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c. nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemului pot fi actionati in instanta, civil si penal.
2. Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze TarguldeAntichitati.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului TarguldeAntichitati.ro de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de TarguldeAntichitati.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si Conditii.

FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor sau al paginii, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda.TarguldeAntichitati.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor TarguldeAntichitati.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale

SECURITATE

1. Clientul ia la cunostinta ca echipa TarguldeAntichitati.ro nu poate controla si nu ofera niciun fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin sistem, prin Internet sau prin serviciul oferit.
2. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si, desi TarguldeAntichitati.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile puse la dispozitie va fi permanent in siguranta.

CONEXIUNEA LA ALTE SITE-URI SAU TERTE PARTI

1. Serviciul poate fi folosit de catre Client pentru a afla diferite informatii despre abonatii TarguldeAntichitati.ro
2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre TarguldeAntichitati.ro a materialului disponibil pe/sau prin acele site-uri cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
3.TarguldeAntichitati.ro nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptate si disponibile in orice parte a Romaniei. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, TarguldeAntichitati.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

GENERALITATI

1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii - TarguldeAntichitati.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisare directa pe site-ul web www.TarguldeAntichitati.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client, daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
2. Forta majora - TarguldeAntichitati.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in Termenii si Conditiile prezentate, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand, dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care TarguldeAntichitati.ro nu este responsabila.
3. Jurisdictie - Acest site web (excluzand site-uri ale tertelor parti spre care exista link-uri) este controlat de catre TarguldeAntichitati.ro. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a Tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si din strainatate.TarguldeAntichitati.ro nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
4. Confidentialitate - TarguldeAntichitati.ro nu garanteaza ca utilizarea de catre Client a acestui site va fi confidentiala. TarguldeAntichitati.ro nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.
Clientul accepta sa adere la Termenii si Conditiile prezentate.
Clientul confirma ca a citit si acceptat Termenii si Conditiile prezentate. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii .