Valoarea ceasurilor vechi si rare

 Un ceas vechi scump și de colecție poate fi un exemplu de excelență în mecanica și designul ceasurilor. Un astfel de ceas poate fi, de exemplu, un Patek Philippe din perioada 1920-1930, ce se remarcă prin mecanismul său de înaltă precizie și finisajele atent lucrate.Acest ceas poate avea o carcasă din aur galben sau roz, cu diametru de aproximativ 35-40mm.

Citește mai mult

Cum se evalueaza un tablou vechi ?

  Evaluarea unui tablou vechi poate fi un proces complex care necesită cunoștințe specializate în domeniul artei și al istoriei artei. Există mai multe factori care trebuie luați în considerare atunci când se evaluează un tablou vechi.Autenticitatea: Una dintre cele mai importante aspecte atunci când se evaluează un tablou vechi este autenticitatea acestuia. Trebuie să se verifice dacă tabloul a fost realizat de artistul căruia i se atribuie și dacă 

Citește mai mult

Cum sa vinzi antichitati si obiecte de arta

 Vânzarea de antichități poate fi un proces complex, dar cu cunoștințele și abilitățile potrivite, poate fi un mod eficient de a obține bani pentru obiectele unice și valoroase din trecutul istoric. Iată câțiva pași importanți care ar trebui urmați pentru a vinde cu succes antichități:Identificați și descrieți obiectul: Asigurați-vă că aveți informații detaliate despre obiectul dumneavoastră, inclusiv dimensiunile, materialele, perioada sau stilul, precum și orice alte detalii relevante.Fotografiați obiectul:

Citește mai mult