Cumpara sau Vinde Ceasuri Vechi pe TarguldeAntichitati.ro 

Cumpara sau Vinde Ceasuri Vechi pe TarguldeAntichitati.ro­­­­

Vinde sau Cumpara Ceasuri Vechi pe TarguldeAntichitati.ro 

Ceasuri Vechi sau Antice

Ceasurile vechi sunt obiecte de colectie care au o valoare istorica sau culturala si care sunt adesea apreciate pentru designul lor sau pentru mecanismul lor de functionare. Acestea pot include ceasuri de perete, ceasuri de buzunar sau ceasuri de masa, care au fost create in secolele trecute si care sunt considerate a fi obiecte de colectie. Ceasurile vechi sunt adesea vandute la targuri de antichitati sau la magazine de antichitati, dar pot fi gasite si la licitatii sau in magazinele de colectii. Preturile pentru ceasurile vechi pot varia in functie de starea lor, de varsta si de raritate, dar pot fi adesea ridicate din cauza valorii lor istorice sau culturale.

Tipuri de Ceasuri Vechi sau Antice

Exista mai multe tipuri de ceasuri vechi, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de tipuri de ceasuri vechi sunt:
 1. Ceasuri de perete: sunt ceasuri care sunt atarnate pe perete si care au un mecanism de functionare care poate fi vazut prin fata ceasului.
 2. Ceasuri de buzunar: sunt ceasuri mici care sunt purtate in buzunar, in general intr-un cufar special.
 3. Ceasuri de masa: sunt ceasuri care sunt puse pe o masa sau pe un birou si care au un mecanism de functionare care poate fi vazut prin fata ceasului.
 4. Ceasuri mecanice: sunt ceasuri care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, in loc de baterii.
 5. Ceasuri cu quartz: sunt ceasuri care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta.
 6. Ceasuri de auar: sunt ceasuri care sunt confectionate din aur sau care au elemente de aur pe ele.
 7. Ceasuri cu afisaj digital: sunt ceasuri care afiseaza timpul prin intermediul unor cifre afisate pe un ecran, in loc de a avea ace si maneta.
ceasuri vechi, antice
ceasuri vechi, antice
https://webieftin.ro/website-ieftin-500-lei

Ceasuri de Buzunar Vechi

ceas de buzunar vechi


Exista mai multe tipuri de ceasuri de buzunar vechi, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de tipuri de ceasuri de buzunar vechi sunt:
 1. Ceasuri de buzunar mecanice: sunt ceasuri de buzunar care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, in loc de baterii. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice si a complexitatii mecanismului de functionare.
 2. Ceasuri de buzunar cu quartz: sunt ceasuri de buzunar care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta atunci cand este alimentat cu energie electrica. Acest tip de ceas a devenit popular in secolul al XX-lea datorita preciziei sale ridicate si a simplitatii mecanismului de functionare.
 3. Ceasuri de buzunar de lux: sunt ceasuri de buzunar care sunt confectionate din metale pretioase, cum ar fi aur sau argint, si care pot avea pietre pretioase incrustate pe ele. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice si a aspectului de lux.
 4. Ceasuri de buzunar unice: sunt ceasuri de buzunar care au un design deosebit sau care sunt realizate din materiale rare sau neobisnuite, cum ar fi marmura sau lemnul. Acest tip de ceas poate fi căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice sau a raritatii lor.

Ceasuri de Mana Vechi


Exista mai multe modele de ceasuri vechi de mana, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de modele de ceasuri de mana sunt:
 1. Ceasuri de mana rotunde: sunt ceasuri de mana cu o forma rotunda, care sunt cele mai comune tipuri de ceasuri de mana.
 2. Ceasuri de mana patrate: sunt ceasuri de mana cu o forma patrata, care sunt mai putin comune decat ceasurile de mana rotunde.
 3. Ceasuri de mana in forma de inima: sunt ceasuri de mana cu o forma in forma de inima, care sunt adesea considerate a fi romantice sau ideale pentru daruri.
 4. Ceasuri de mana din aur: sunt ceasuri de mana confectionate din aur sau care au elemente de aur pe ele.
 5. Ceasuri de mana cu afisaj digital: sunt ceasuri de mana care afiseaza timpul prin intermediul unor cifre afisate pe un ecran, in loc de a avea ace si maneta.
 6. Ceasuri de mana cu bratara metalica: sunt ceasuri de mana care au o bratara metalica, care poate fi confectionata din aur, argint sau alte metale pretioase.
 7. Ceasuri de mana cu bratara din piele: sunt ceasuri de mana care au o bratara din piele, care poate fi confectionata din piele naturala sau sintetica.
ceas de mana vechi

Ceasuri de Perete Vechi

ceas de buzunar vechi

Ceasurile vechi de perete sunt ceasuri care sunt atarnate pe perete si care au un aspect vintage sau care au fost prelucrate astfel incat sa aiba un aspect vechi. Acest tip de ceas poate fi realizat din diferite materiale, cum ar fi lemn, metal sau marmura, si poate avea diferite mecanisme de functionare, cum ar fi mecanice sau cu quartz.
Exista mai multe feluri de ceasuri vechi de perete, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de feluri de ceasuri vechi de perete sunt:
 1. Ceasuri de perete mecanice: sunt ceasuri de perete care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, in loc de baterii. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice si a complexitatii mecanismului de functionare.
 2. Ceasuri de perete cu quartz: sunt ceasuri de perete care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta atunci cand este alimentat cu energie electrica. Acest tip de ceas a devenit popular in secolul al XX-lea datorita preciziei sale ridicate si a simplitatii mecanismului de functionare.
 3. Ceasuri de perete de lux: sunt ceasuri de perete care sunt confectionate din metale pretioase, cum ar fi aur sau argint, si care pot avea pietre pretioase

Ceasuri cu Pendul Vechi Antice


Ceasurile cu pendul au fost inventate in secolul al XVII-lea de catre olandezul Christiaan Huygens, care a creat un mecanism care permitea afisarea timpului prin intermediul unui pendul care se balanceaza de la stanga la dreapta. Inceputul, ceasurile cu pendul erau foarte mari si grele si erau atarnate de perete, dar au devenit mai mici si mai usoare in timp, astfel incat au putut fi purtate in buzunare sau pe masa.
Ceasurile cu pendul au devenit foarte populare in Europa in secolul al XVIII-lea si au ramas popular pana in secolul al XIX-lea, cand au fost inlocuite de ceasurile mecanice si cele cu quartz. Acestea sunt adesea considerate a fi obiecte de colectie din cauza valorii lor istorice si a complexitatii mecanismului de functionare.
Exista mai multe tipuri de ceasuri cu pendul, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de tipuri de ceasuri cu pendul sunt:
 1. Ceasuri cu pendul mecanice: sunt ceasuri cu pendul care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, in loc de baterii. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice si a complexitatii mecanismului de functionare.
 2. Ceasuri cu pendul cu quartz: sunt ceasuri cu pendul care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta atunci cand este alimentat cu energie electrica. Acest tip de ceas a devenit popular in secolul al XX-lea datorita preciziei sale ridicate si a simplitatii mecanismului de functionare.
 3. Ceasuri cu pendul de lux: sunt ceasuri cu pendul care sunt confectionate din metale pretioase, cum ar fi aur sau argint, si care pot avea pietre pretioase incrustate pe ele. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trec
ceas vechi

Ceasuri de Colectie Vechi

ceas de colectie vechi

Ceasurile devin de colectie din mai multe motive, cum ar fi valoarea lor istorica, culturala sau artistica, raritatea lor sau design-ul deosebit. De exemplu, un ceas vechi care a fost realizat de un producator renumit sau care a fost folosit de o persoana importanta poate deveni de colectie din cauza valorii sale istorice. Un ceas rare sau unic, cum ar fi un ceas confectionat din materiale neobisnuite sau care are un design deosebit, poate deveni de colectie din cauza raritatii sau a valorii sale estetice.
Ceasurile care devin de colectie pot avea valori ridicate, in special daca sunt in stare buna sau daca sunt căutate de colectionari. Acestea pot fi gasite la licitatii, la targuri de antichitati sau in magazinele de colectii, dar preturile lor pot varia in functie de valoarea lor istorica, culturala sau artistica.
Exista mai multe tipuri de ceasuri de colectie, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de tipuri de ceasuri de colectie sunt:
 1. Ceasuri de colectie mecanice: sunt ceasuri de colectie care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, in loc de baterii. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice si a complexitatii mecanismului de functionare.
 2. Ceasuri de colectie cu quartz: sunt ceasuri de colectie care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta atunci cand este alimentat cu energie electrica. Acest tip de ceas a devenit popular in secolul al XX-lea datorita preciziei sale ridicate si a simplitatii mecanismului de functionare.
 3. Ceasuri de colectie de lux: sunt ceasuri de colectie care sunt confectionate din metale pretioase, cum ar fi aur sau argint, si care pot avea pietre pretioase incrustate pe ele. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice sau a aspectului de lux.
 4. Ceasuri de colectie unice: sunt ceasuri de colectie care au un design deosebit sau care sunt realizate din materiale rare sau neobisnuite, cum ar fi marmura sau lemnul. Acest tip de ceas poate fi căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice sau a raritatii lor.

Ceasuri cu Quartz Vechi


Ceasurile cu quartz au fost inventate in secolul al XX-lea si functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta atunci cand este alimentat cu energie electrica. Acest tip de ceas a devenit foarte popular datorita preciziei sale ridicate si a simplitatii mecanismului de functionare, care necesita mai putina intretinere decat ceasurile mecanice.
Exista mai multe tipuri de ceasuri cu quartz, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de tipuri de ceasuri cu quartz sunt:
 1. Ceasuri cu quartz de mana: sunt ceasuri care sunt purtate la mana si care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz. Acest tip de ceas poate avea un design simplu sau elaborat, si poate fi confectionat din diferite materiale, cum ar fi otel inoxidabil, aluminiu sau titan.
 2. Ceasuri cu quartz de perete: sunt ceasuri care sunt atarnate pe perete si care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz. Acest tip de ceas poate avea un design simplu sau elaborat, si poate fi confectionat din diferite materiale, cum ar fi lemn, metal sau marmura.
 3. Ceasuri cu quartz de buzunar: sunt ceasuri care pot fi purtate in buzunar si care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz. Acest tip de ceas poate avea un design simplu sau elaborat, si poate fi confectionat din diferite materiale, cum ar fi otel inoxidabil, aluminiu sau titan.
 4. Ceasuri cu quartz de lux: sunt ceasuri care sunt confectionate din metale pretioase, cum ar fi aur sau argint, si care functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz. Acest tip de ceas poate avea pietre pretioase
ceas cu quartz vechi

Ceasuri Mecanice Vechi

ceas mecanic vechi

Un ceas mecanic functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, care transforma energia eliberata de un arc elastic comprimat in mici pasi de miscare controlata. Acest tip de ceas a fost inventat in secolul al XV-lea si a devenit foarte popular in Europa in secolele urmatoare.
Ceasurile mecanice au nevoie de a fi intretinute periodic, deoarece mecanismele lor pot fi afectate de uleiuri uscate sau de murdarie. Acestea pot fi reglate pentru a pastra precizia lor prin adaugarea sau scoaterea unor greutati mici, numite "masuri", care se afla in interiorul ceasului.
Exista mai multe tipuri de ceasuri mecanice, in functie de forma, de materialele folosite sau de modul de functionare. Unele exemple de tipuri de ceasuri mecanice sunt:
 1. Ceasuri mecanice de buzunar: sunt ceasuri care pot fi purtate in buzunar si care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne. Acest tip de ceas a fost foarte popular in secolele trecute si este adesea căutat de colectionari din cauza valorii lor istorice si a complexitatii mecanismului de functionare.
 2. Ceasuri mecanice de mana: sunt ceasuri care sunt purtate la mana si care functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne. Acest tip de ceas poate avea un design simplu sau elaborat, si poate fi confectionat din diferite materiale, cum ar fi otel

Ceasuri de Aviatori Vechi


Ceasurile speciale pentru aviatori au fost facute incepand din secolul al XX-lea, atunci cand aviatorii au inceput sa aiba nevoie de instrumente precise pentru a-si masura timpul de zbor si pentru a-si naviga avioanele. Acest tip de ceas trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice, cum ar fi rezistenta la conditiile de vol, precizie ridicata, iluminare puternica si afisarea clara a informatiilor.
In anii 1920 si 1930, ceasurile pentru aviatori erau adesea confectionate din metal, cum ar fi otel inoxidabil sau alama, si aveau un design simplu si functional. In anii 1950 si 1960, au aparut ceasuri pentru aviatori care aveau caracteristici suplimentare, cum ar fi indicatoare de altitudine, barometru si termometru. In zilele noastre, ceasurile pentru aviatori sunt confectionate din diferite materiale, cum ar fi otel inoxidabil, titan sau cauciuc, si au o gama larga de caracteristici, cum ar fi GPS, altimetru, cronometru si indicatoare de directie. Mecanismul unui ceas de aviator poate varia in functie de model si de producator, dar in general, acesta poate fi un mecanism mecanic sau cu quartz.
Ceasurile de aviatori mecanice functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, care transforma energia eliberata de un arc elastic comprimat in mici pasi de miscare controlata. Acest tip de ceas are nevoie de a fi intretinut periodic, deoarece mecanismele lor pot fi afectate de uleiuri uscate sau de murdarie. Ceasurile mecanice de aviatori pot fi reglate pentru a pastra precizia lor prin adaugarea sau scoaterea unor greutati mici, numite "masuri", care se afla in interiorul ceasului.
Ceasurile de aviatori cu quartz functioneaza prin intermediul unui cristal de quartz, care vibreaza la o frecventa constanta atunci cand este alimentat cu energie electrica. Acest tip de ceas nu are nevoie de intretinere la fel de frecventa ca ceasurile mecanice si poate fi mai precis decat acestea. Mecanismul cu quartz poate fi alimentat de o baterie sau de o sursa externa de energie, cum ar fi un panou solar.
ceas de aviatori vechi

Mecanism Ceas Vechi

mecanism ceas de buzunar vechi

Mecanismul unui ceas vechi poate varia in functie de epoca si de producator, dar in general, acesta poate fi un mecanism mecanic sau cu pendul.
Ceasurile vechi mecanice functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, care transforma energia eliberata de un arc elastic comprimat in mici pasi de miscare controlata. Acest tip de ceas a fost inventat in secolul al XV-lea si a devenit foarte popular in Europa in secolele urmatoare. Ceasurile mecanice au nevoie de a fi intretinute periodic, deoarece mecanismele lor pot fi afectate de uleiuri uscate sau de murdarie. Ceasurile mecanice pot fi reglate pentru a pastra precizia lor prin adaugarea sau scoaterea unor greutati mici, numite "masuri", care se afla in interiorul ceasului.
Ceasurile vechi cu pendul functioneaza prin intermediul unui pendul care se balanceaza de la stanga la dreapta si care actioneaza un mecanism care afiseaza timpul. Acest tip de ceas a fost inventat in secolul al XVII-lea de catre olandezul Christiaan Huygens si a devenit foarte popular in Europa in secolele XVIII si XIX. Ceasurile cu pendul au nevoie de intretinere periodica pentru a pastra precizia lor, deoarece pendulul poate fi afectat de schimbari de temperatura sau de umiditate.

Ceasuri Vechi din Argint

Ceasurile din argint sunt ceasuri care sunt confectionate din argint, un metal alb-argintiu care este moale si maleabil si care are proprietati antimicrobiene. Acest tip de ceas poate avea un design simplu sau elaborat si poate fi purtat la mana sau atarnat pe perete.
Ceasurile din argint pot avea un mecanism mecanic sau cu quartz, iar in functie de model, acestea pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi cronometru, indicatoare de altitudine sau barometru. Ceasurile din argint sunt adesea confectionate din argint de lei, care este un amestec de argint si alte metale care ii confera o rezistenta crescuta.
Ceasurile din argint pot fi intretinute prin curatarea lor periodic cu un produs special pentru argint si prin evitarea contactului cu apa, produse chimice sau surse de caldura. Acest tip de ceas poate deveni de colectie daca este in stare buna si daca are un design deosebit sau o valoare istorica.
Mecanismul unui ceas vechi din argint poate fi un mecanism mecanic sau cu pendul, in functie de epoca la care a fost realizat si de producator.
Ceasurile vechi din argint mecanice functioneaza prin intermediul unor mecanisme interne, cum ar fi roti dintate si motoare, care transforma energia eliberata de un arc elastic comprimat in mici pasi de miscare controlata. Acest tip de ceas are nevoie de a fi intretinut periodic, deoarece mecanismele lor pot fi afectate de uleiuri uscate sau de murdarie. Ceasurile mecanice din argint pot fi reglate pentru a pastra precizia lor prin adaugarea sau scoaterea unor greutati mici, numite "masuri", care se afla in interiorul ceasului.
Ceasurile vechi din argint cu pendul functioneaza prin intermediul unui pendul care se balanceaza de la stanga la dreapta si care actioneaza un mecanism care afiseaza timpul. Acest tip de ceas are nevoie de intretinere periodica pentru a pastra precizia lor, deoarece pendulul poate fi afectat de schimbari de temperatura sau de umiditate.
ceas vechi din argint

Ceasuri Vechi din Aur

ceas vechi din aur

Ceasurile vechi din aur sunt ceasuri care sunt confectionate din aur, un metal galben-aramiu care este dur, rezistent si maleabil. Acest tip de ceas poate avea un design simplu sau elaborat si poate fi purtat la mana sau atarnat pe perete.
Ceasurile vechi din aur pot avea un mecanism mecanic sau cu pendul, iar in functie de model, acestea pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi cronometru, indicatoare de altitudine sau barometru. Ceasurile din aur sunt adesea confectionate din aur de lei, care este un amestec de aur si alte metale care ii confera o rezistenta crescuta.
Ceasurile vechi din aur sunt adesea considerate valoroase din cauza pretului mare al aurului si a designului sau a valorii istorice. Acest tip de ceas poate deveni de colectie daca este in stare buna si daca are un design deosebit sau o valoare istorica. Ceasurile vechi din aur pot fi intretinute prin curatarea lor periodic cu un produs special pentru aur si prin evitarea contactului cu apa, produse chimice sau surse de caldura. Valoarea unui ceas din aur poate fi determinata de mai multi factori, cum ar fi greutatea aurului, designul, starea de conservare si caracteristicile suplimentare. In general, cu cat greutatea aurului este mai mare si cu cat designul este mai elaborat sau mai deosebit, cu atat valoarea ceasului poate fi mai mare. De asemenea, daca ceasul este in stare buna de conservare si functioneaza corect, acest lucru poate creste valoarea sa.
Pentru a determina valoarea exacta a unui ceas din aur, este necesar sa se ia in considerare toate aceste factori si sa se consulte un expert sau un dealer de ceasuri care poate evalua ceasul in mod corect. Valoarea unui ceas din aur poate varia foarte mult, de la cateva zeci de dolari pana la mii sau chiar zeci de mii de dolari, in functie de toate aceste caracteristici.
Sunt în căutarea unor ceasuri vechi unicat sau rare pentru colecția mea personală. De asemenea, ofer o valoare bună pentru ceasurile vechi care sunt în stare bună de funcționare. Dacă aveți sau cunoașteți cineva care deține un ceas vechi interesant, vă rog să mă contactați.
Vând și eu o colecție de ceasuri vechi în stare excelentă, incluzând modele rare și unicat. Acestea sunt adevărate piese de colecție și sunt perfecte pentru colecționari sau iubitori de ceasuri vechi. Dacă sunteți interesat să achiziționați un ceas vechi, vă rugăm să mă contactați pentru mai multe informații și poze.
Contactați-mă prin e-mail sau la numărul de telefon xxx-xxx-xxxx pentru mai multe detalii. Aștept cu interes să aud de la tine!

Vindem Ceasuri Vechi


Daca vrei sa vinzi ceasuri vechi, exista mai multe optiuni pe care le poti lua in considerare:
 1. Magazine de antichitati: Daca ai ceasuri vechi care sunt valoroase din punct de vedere istoric sau artistic, ar putea fi interesate de ele magazine de antichitati sau colectionari individuali care vand ceasuri vechi
 2. Targuri de vechituri sau expozitii de antichitati: Daca esti interesat sa participi la targuri de vechituri sau expozitii de antichitati, acestea pot fi locuri bune pentru a vinde ceasuri vechi.
 3. Licitatii online: Exista mai multe site-uri care ofera posibilitatea de a licita online pentru diverse obiecte, inclusiv ceasuri vechi. Estimarea valorii ceasurilor tale de catre un expert in antichitati poate fi de ajutor in a determina pretul la care ar trebui sa le licitezi.
 4. Prin intermediul unui magazin online sau a unei platforme de comert electronic: Daca vrei sa vinzi ceasuri vechi prin intermediul unui magazin online sau a unei platforme de comert electronic, ar trebui sa faci cercetari pentru a afla care sunt cele mai bune optiuni pentru tine.
 5. Printr-o anunt publicat in ziar sau prin intermediul unui afis: Daca vrei sa atragi potentiali cumparatori locali, poti incerca sa vinzi ceasurile tale prin intermediul unui anunt publicat in ziar sau prin afisarea unui afis intr-un loc vizibil.
ceas de mana vechi

Cumparam Ceasuri Vechi

ceas de buzunar vechi
Poti cumpara un ceas vechi de la magazine de obiecte de colectie, de la licitatii de obiecte vechi sau de la vanzatori particulari care vand obiecte vechi. De asemenea, poti cerceta online site-uri de anunturi, precum eBay sau Etsy, sau poti vizita piete de vechituri sau magazine de antichitati in cautarea unui ceas vechi.
Este important sa te informezi despre starea ceasului si sa intelegi cat de vechi este inainte de a face o achizitie, deoarece pretul poate varia in functie de aceste aspecte. Ar fi de asemenea util sa faci cercetari pentru a afla mai multe despre istoria si valoarea ceasului, pentru a te asigura ca platesti un pret rezonabil.
Cand cumperi un ceas vechi, ar trebui sa acorzi atentie urmatoarelor aspecte:
 1. Functionarea: Asigura-te ca mecanismul ceasului functioneaza corect si ca afisajul este usor de citit. Daca este posibil, cere vanzatorului sa demonstreze ca ceasul functioneaza bine.
 2. Starea fizica: Verifica starea fizica a ceasului, inclusiv bratara, carcasa si mecanismul. Asigura-te ca nu sunt prezente defecte sau uzura excesiva.
 3. Autenticitatea: Verifica daca ceasul este autentic si daca este in starea in care a fost descris de vanzator.
 4. Istoria: Incearca sa afli cat mai multe despre istoria ceasului, inclusiv varsta sa si modelul. Acest lucru te poate ajuta sa intelegi mai bine valoarea sa.
 5. Pretul: Fa o comparatie a pretului cu cele ale altor ceasuri vechi similare, pentru a te asigura ca platesti un pret rezonabil.
Este recomandat sa te asiguri ca intelegi ce cumpar si sa ceri sfaturi de la un specialist in ceasuri inainte de a face o achizitie.

Adauga Anunt Gratuit !

Targul de Antichitati.ro