Instrumente Muzicale Vechi si Retro

TarguldeAntichitati.ro

Există o varietate de instrumente muzicale vechi, fiecare cu propriile sale caracteristici unice și istorii. Unele exemple comune de instrumente muzicale vechi incluse :
  • Clavecinul: un instrument cu clape, inventat în secolul al XV-lea, care a evoluat în pianul modern.
  • Viola da gamba: un tip de vioară cu șase coarde, jucat între picioare, care a fost popular în Europa în perioada Renașterii și Barocului.
  • Harpa: un instrument cu coarde care dateaza din antichitate, a fost utilizat in muzica clasica dar si in muzica populara.
  • Lauta: un instrument de coarde, similar cu o chitară, care a fost popular în Europa medievală și Renașterii.
  • Orga: un instrument cu anvelope, cu un sistem de clape și pedale, care a evoluat din instrumente similare din antichitatea greacă și romană.
  • Flautul drept: Un instrument de suflat cu ajutorul careia se obține un sunet prin vibratia sau a jetului de aer care este impins prin tubul lui, încă este folosită în muzica clasică, dar era foarte popular în Europa medievală și Renașterii.
Instrumentele muzicale vechi au existat de mult timp în istorie, cu o varietate de forme și tipuri care au evoluat în timp.Instrumentele muzicale primitive erau probabil create din elemente naturale, cum ar fi oasele sau cochiliile animale, și erau utilizate în ceremonii religioase sau ritualuri tribale.În antichitate, instrumentele muzicale au evoluat să devină mai sofisticate, precum harpele și lăutele din Egipt sau Grecia, precum și instrumente precum flautele din os sau lemn și tamburinele.În perioada medievală, au apărut instrumente precum vioara da gamba, clavecinul și orgile care au devenit populare în Europa. În același timp, instrumente precum chitara și tamburul au evoluat din formele lor primitive în formele moderne.În secolul al 19-lea, instrumentele muzicale au experimentat o serie de inovații tehnologice, cum ar fi mecanismul pianului modern și tuburile de organ.Iar in secolul al 20-lea au fost create un numar mare de instrumente electrificate, cum ar fi chitara electrica, pianul electronic și synth-urile, au devenit populare în muzica populara si jazz.In general, evolutia instrumentelor muzicale a fost influentata de tehnologia si cultura din fiecare perioada istorica, si a continuat sa evolueze si sa se adapteze la nevoile si preferintele muzicienilor si audientei.
Magazin de antichitati cumpara, vinde, evalueaza, expune, efectueaza expertize pentru instrumente muzicale vechi, la cel mai bun pret, TarguldeAntichitati.ro este un magazin de antichitati online care se ocupa cu comercializarea , evaluarea si expertizarea instrumentelor muzicale vechi cum ar fi chitara, vioara, mandolina, pian, muzicuta, lauta, etc, la cel mai bun pret.
https://webieftin.ro/website-ieftin-500-lei

Adauga Anunt Gratuit !

Cumpara sau Vinde Instrumente Muzicale Vechi !

Targul de Antichitati.ro